MOTOR

OPTIMERING

Motoroptimering är en process som innebär att man ändrar mjukvaran i en bils motorstyrenhet för att öka effekten och vridmomentet. Det kan göras genom att justera inställningar för bland annat insprutning, tändning och turbotryck.

De främsta fördelarna med motoroptimering är:

  • Ökad effekt och vridmoment: Motoroptimering kan ge en ökning på upp till 30 % i effekt och vridmoment. Det gör bilen snabbare och mer kraftfull.
  • Bättre bränsleekonomi: Motoroptimering kan i vissa fall leda till en viss bränslebesparing, eftersom motorn blir mer effektiv.
  • Högre körglädje: En optimerad motor ger en mer responsiv och sportig körning.

Andra fördelar med motoroptimering kan vara:

  • Förbättrad prestanda: Motoroptimering kan förbättra bilens prestanda på flera sätt, till exempel acceleration, toppfart och omkörningsförmåga.
  • Förlängd motorlivslängd: Motoroptimering kan i vissa fall leda till en förlängd motorlivslängd, eftersom motorn blir mer effektiv och belastas mindre.

TILL 

ALLA 

BILMÄRKEN

Vi erbjuder motoroptimering steg 1,2 & 3, DPF, EGR och AdBlue borttagning.

Motoroptimering steg 1

Motoroptimering steg 1 är den mest populära typen av motoroptimering. Den ger en ökning i effekt och vridmoment på upp till 30 %.

DPF, EGR och AdBlue borttagning

DPF, EGR och AdBlue är alla system som är avsedda att minska utsläppen av skadliga ämnen. Borttagning av dessa system kan ge en ökning i effekt och vridmoment, samt förbättrad bränsleekonomi.

Vad kostar det?

Priset på motoroptimering varierar beroende på bilmodell och motortyp. Kontakta oss för att få en offert för just din bil eller se prislista längre ner.

VÄLJ 

BIL